Головна Новини Зірки персона "Останній шанс врятувати своїх дітей": Вакарчук жорстко звернувся до росіян (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Останній шанс врятувати своїх дітей": Вакарчук жорстко звернувся до росіян (ВІДЕО)

Артист назвав дії Росії військовим злочином, рівного якому не було у Європі з часів Другої світової війни

28 лютого 2022, 16:06 comments1003
Поділіться публікацією:

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав відеозвернення до росіян. Ролик співак опублікував на своїй сторінці в Instagram. Про це повідомляє УНІАН.

"Останній шанс врятувати своїх дітей": Вакарчук жорстко звернувся до росіян (ВІДЕО)

Святослав Вакарчук - фото з відкритих джерел

"П'яту добу по всій Україні гинуть люди від російських бомб, наші мирні міста ще кілька днів тому — зараз знаходяться під ударами ваших балістичних ракет. Наші діти народжуються в бомбосховищах і, як же це жахливо, гинуть під акомпанемент і через російські обстріли" , — заявив у відео Вакарчук.

Співак назвав дії Росії військовим злочином, найбільшим у Європі з часів Другої світової війни. За словами Вакарчука, ім'я злочинця відоме всім, однак зупинити його здатні тільки росіяни.

"Вам здається, що у вас не вийде, вам здається, що це дуже страшно — всім вийти на вулиці і вимагати від обраної вами ж влади зупинити це божевілля та вивести ваші війська з території України. Але цей страх мізерний порівняно з тим, яку безодню веде всіх вас збожеволілий диктатор Путін", — сказав Вакарчук.

Вакарчук закликав громадян Росії не мовчати, доки зовсім не стало пізно.

"Виходьте! ВСІ! На площі та вулиці своїх міст і сіл, по всій Росії — чим більше вас, тим менше ваш страх. Вимагайте припинити війну!" — закликав лідер групи "Океан Ельзи".

Також Вакарчук звернувся до росісйьких матерів, адже зараз їхніх дітей убиває Путін.

"У вас є останній шанс врятувати своїх дітей – говоріть з ними! Нехай відмовляються їхати воювати в Україну! Не ставайте мовчазними учасниками вбивств ваших дітей кремлівськими злочинцями!" — закликав Вакарчук російських матерів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", евакуаційний транспорт, який їхав до Волновахи, потрапив під обстріл російських градів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини