У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО)

Санта Дімопулос погуляла на дні народженні Лоліти Османової

Виконавиця з України Санта Дімопулос полетіла в Монако, щоб бути присутньою на вечірці дочки олігарха з РФ Ельдара Османова.

Знаменитість не приховує від шанувальників, що є подругами з Лолітою Османовою. Тому в Instagram-stories співачка спочатку вітала дочку олігарха з РФ з її днем народження.

При цьому, Дімопулос написала, що була поміж запрошених гостей на святкуванні. Зірка залюбки поділилася в соціальних відео зі вечірки Лоліти Османової, де українка була, як і інші її подруги.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Італії скасували концерт піаністки, яка зрадила Україну та перейшла на бік окупантів. В Італії, в місті Лерічі анулювали концерт опальної української піаністки з пропутінськими поглядами Валентини Лисиці, яка оскандалилась через власні заяви про окупований Росією Донбас, а ще підтримує Путіна. Лисиця, що не виступає проти вбивств своїх співгромадян, планувала виступати в липні на музичному фестивалі, який має відбутись в цьому італійському місті. Проте через шквал соціальних суперечок через її небажану присутність, після прямого запиту мера Леонардо Паолетті її виступ вже скасований.

З причини своєї проросійської позиції Валентина Лисиця, яка є відомою як королева Рахманінова, ще мала анулювання свого концерту в Феніче у Венеції взимку минулого року.

Тако "Коментарі" повідомляли про те, що українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії. Зрадниця з України Анна Асті, що тепер знаходиться в РФ і не осуджує загарбницькі дії країни-агресорки, отримала нагороди в Росії. Опальну виконавицю визнали "співачкою року" за версією премії "Жара".