Уілл Сміт показав, як змінився за місяць марафону схуднення

Актор рішуче налаштований скинути вагу, прибрати жирові складки і поправити здоров'я

Актор Вілл Сміт, якого недавно фоловерів звинуватили в зайвій вазі, у своїй соціальній мережі Інстаграм опублікував відеоролик, в якому розповів про свої плани схуднути і повернути собі відмінну форму. Зірка "Людей в чорному" та інших відомих фільмів скаржиться на зайву вагу і готується без жалю ганяти себе в спортзалі.

Актор рішуче налаштований скинути вагу, прибрати жирові складки і поправити здоров'я. До того ж Сміт розповів, що він сам думає про свою нинішню фігуру.

"Це так огидно. Це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченна кількість днів, коли я" пасся "у холодильника. Мені подобається моє тіло, але я хочу відчувати себе краще", - розповів Сміт.

Далі Вілл в своєму ролику показав, що вже почав працювати над собою. Актор відвідує тренування в спортзалі, і старанно тренується.

Уілл Сміт двічі номінувався на здобуття премії Оскар, п'ять разів на отримання Золотого глобуса. Він володар премії Греммі як хіп-хоп виконавець.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Will Smith (@willsmith)

Як повідомляли раніше 52-річний актор, зірка фільмів "Фокус" і "Погані хлопці" Вілл Сміт є активним користувачем соціальної мережі Instagram. Він ділиться з фанатами кумедними відеороликами та фотографіями, не соромлячись, демонструвати себе справжнього. Нещодавно в мережі він опублікував фотографію, на якій показав, що карантин, запроваджений через пандемію коронавірусу і нічні перекуси зробили з його спортивним тілом. Уілл Сміт зізнався, що зараз він в гіршій в життя формі.