Головна Новини Зірки персона «У найгіршій формі»: Вілл Сміт здивував «пивним» животом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«У найгіршій формі»: Вілл Сміт здивував «пивним» животом (ФОТО)

Голлівудський актор Вілл Сміт зізнався, що під час карантину запустив себе і здивував фанатів «пивним» животом

5 травня 2021, 13:10 comments1456
Поділіться публікацією:

52-річний актор, зірка фільмів "Фокус" і "Погані хлопці" Вілл Сміт є активним користувачем соціальної мережі Instagram. Він ділиться з фанатами кумедними відеороликами та фотографіями, не соромлячись, демонструвати себе справжнього.

«У найгіршій формі»: Вілл Сміт здивував «пивним» животом (ФОТО)

Уілл Сміт (фото з відкритих джерел)

Нещодавно в мережі він опублікував фотографію, на якій показав, що карантин, запроваджений через пандемію коронавірусу і нічні перекуси зробили з його спортивним тілом. Уілл Сміт зізнався, що зараз він у найгіршій за життя формі.

На кадрі актор стоїть на задньому дворі будинку, біля водойми в одних трусах, розстебнутій спортивній кофті й капцях, демонструючи свій "пивний" живіт. Потім він опублікував ще одне фото, зазначивши, що йому пора перестати їсти на ніч кекси.

За два дні пост знаменитості зібрав понад 6 мільйонів лайків і безліч коментарів, в яких шанувальники відзначили, що карантин нікого не шкодує. Хоча знайшлися і ті, хто підбадьорив улюбленого актора і написав, що він має гарний вигляд в будь-якій формі: "Визнання — це перший крок "," Хіба ми всі не такі після цієї пандемії?", "Нарешті я виглядаю як мій кумир", "Розслабся, братан, ми закохані в форму твоєї душі","Просто бути справжнім — найважливіша частина життя"," Тобі 52 роки. І ти маєш чудовий вигляд", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, минулого року 45-річний актор, зірка фільмів "Титанік" і "Великий Гетсбі" Леонардо Ді Капріо продемонстрував свій "пивний" живіт на пляжі в Малібу і був розкритикований шанувальниками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Вілл Сміт показав пародію на "Матрицю", зняту разом з сином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини