Українці зірвали концерт Ані Лорак в Туреччині: з'явилися подробиці

Лорак не хочуть бачити за кордоном

Вже незабаром в Туреччині мало відбутись концертне дійство колишньої українки та відомої виконавиці Ані Лорак, але очевидно цьому заходу не судилось там вбути. Мешканці з України доклали зусиль, аби концерт опальної виконавиці її виступ відмінили.

За інформацією консула України в Анталії Олександра Воронова, яку він оприлюднив в соціальних мережах, рішення про відміну концерту колишньої української співачки ухвалювала рада керівників холдингу Kilit Hospitality Group, саме до нього входять готелі мережі Nirvana.

Як він зазначив, рада директорів ознайомилась з роллю співачки в ході повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Повпливало на це рішення оцінка репутаційних ризиків після виступу Кароліни в концертному залі готелю. Крім цього, громадяни України, які тут знаходяться активно бойкотують це шоу і закликають не допускати туди Ані Лорак. З цієї причини рада директорів прийняла рішення про скасування заходу.

Ще український консул повідомив, що власник холдингу в час військового вторгнення виступає на стороні України, і саме з цієї причини не хоче більше співпрацювати з артисткою, що понад рік не осуджує війну в своїй країні, крім того, і далі активно виступає з концертами на території Росії.

Олександр Воронов підсумував, що гроші за реалізовані квитки будуть повернуті глядачам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак на відпочинку з бойфрендом жахнула зовнішнім виглядом. Колишня українка Ані Лорак, яка народилась в Україні і тепер зрадила її, щоб мати можливість заробляти в РФ, оприлюднила в соціальних мережах нове фото зі своїм бойфрендом. Знаменитість вихваляється тим, що поїхала відпочивати разом з коханим Ісааком.