Головна Новини Зірки персона Лорак на відпочинку з бойфрендом жахнула зовнішнім виглядом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лорак на відпочинку з бойфрендом жахнула зовнішнім виглядом (ФОТО)

Лорак оприлюднила нове фото зі своїм бойфрендом

30 червня 2023, 23:35 comments2300
Поділіться публікацією:

Колишня українка Ані Лорак, яка народилась в Україні  і тепер зрадила її, щоб мати можливість заробляти в РФ,  оприлюднила  в соціальних мережах нове фото зі своїм бойфрендом. Знаменитість  вихваляється тим, що  поїхала  відпочивати  разом з коханим Ісааком. 

 Лорак на відпочинку з бойфрендом жахнула зовнішнім виглядом (ФОТО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

На світлині, оприлюдненій в stories,  Ані Лорак не можна пізнати -  співачка виглядає втомлено,  вигляд у неї  знесилений. Синці під очима зірка   приховала  під великими сонцезахисними окулярами. 

 Чимало прихильників   не пізнає  Кароліну, бо у неї там  нова зачіска — вона підкрутила волосся, але  вийшло  це дуже неакуратно, і,  навіть на фотографії  добре видно, яке воно тонке та посічене, має  нездоровий стан. На жаль, новий  імідж Ані  додав лишніх років, хоч він незвичний для фанатів та кудлатий.

Колишня українська зірка   мешкає  і працює в РФ, але, зустрівши нове  кохання в особі Ісаака,  вона стала частіше  подорожувати з  бойфрендом  по відомих світових курортах з мальовничою природою.  Ще подейкують, що  теперішній   обранець Лорак  Ісаак Віджраку ще  минулого року мав родину, займався вихованням  дітей, а тепер тільки й те робить, що супроводжує  співачку в подорожах та приділяє їй увагу. 

 Лорак на відпочинку з бойфрендом жахнула зовнішнім виглядом (ФОТО) - фото 2

 Саме з цієї причини й пішли чутки, що "голубка миру" поруйнувала чужу сім'ю і  забрала звідти батька й  чоловіка. Сама Ані  Лорак в інтерв'ю  сказала, що сім'ю не думала руйнувати, а просто "зустріла споріднену душу".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії масово скасовують концерти зрадниць Лорак і ПовалійКолишні вітчизняні зірки, які зреклись  своєї країни, аби мати собі  заробітки в кривавих рублях, стають  непрошеними гостями і в Росії. Концерти Ані Лорак і Таїсії Повалій масово забороняють вже не перший місяць.  Співачкам відмовляють, тим самим  позбавляючи їх  можливого заробітку.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини