Головна Новини Зірки персона Українська модель зізналася, що 10 років терпіла побої чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська модель зізналася, що 10 років терпіла побої чоловіка

Як зізналася топ-модель Сніжана Онопко, її чоловік Микола Щур вперше вдарив її відразу після весілля

7 червня 2020, 17:18 comments2916
Поділіться публікацією:

Популярна українська фотомодель Сніжана Онопко відверто зізналася, що відчувала постійні приниження і знущання за ті десять років, які прожила в шлюбі зі столичним бізнесменом Миколою Щуром. Своїми спогадами манекенниця поділилася в інтерв'ю передачі "Світське життя".

Українська модель зізналася, що 10 років терпіла побої чоловіка

За словами Онопко, чоловік підняв на неї руку на наступний день після весілля, а протягом усього спільного життя побої, зради і приниження тривали регулярно.

"Я йому вірила. Мене ніхто ніколи не бив. Мама одного разу прутиком гнала за брехню, тому я не брешу. Я вірила, я любила, я хотіла його змінити, тому що вважала, що якщо я можу змінитися, то все можуть змінитися, якщо це комусь потрібно ", — розповіла зневірена модель.

При цьому вона додала, що Щур був прикладом ідеального чоловіка до весілля, готував сніданки, дарував квіти, купував дорогі подарунки. Мама Онопко, яка виховувала дочку сама, була в захваті від такого ставлення майбутнього зятя до дочки.

"Коли я вперше дізналася, що у нього є коханка, Микола був у Будапешті. Коли я йому все послала, він відразу на наступний день прилетів, попросив приїхати мою маму, щоб все обговорити. Приїхала мама, він почав брехати в очі. Мама сказала , щоб я збирала речі і йшла від нього. Щур пішов за нами. Спочатку він почав мене штовхати і бити, мама почала мене закривати і він сильно побив мою маму ", — згадує модель.

При цьому важливо підкреслити, що Сніжана Онопко як і раніше не написала на чоловіка жодної заяви в поліцію, а просить у Щура дати їй розлучення і повернути свої речі.

"Він погрожував мені до останнього, щоб я забрала позов із суду. Тому що два місяці я його по-людськи вмовляла розлучитися, відписати йому весь спадок, віддати мені дві машини і все, більше мені нічого не потрібно було. І він мені сказав, що моя мама харкати кров'ю, а я залишуся без сім'ї і все одно приповзу до нього. я подзвонила його батькові з метою врегулювати конфлікт. Папа послав мене триповерховим матом. Тоді я зателефонувала його мамі і сказала, що вони не залишають мені вибору, а мені треба захищатися. Микола привів в будинок коханку. Вона грає з моїми собаками, плаває в басейні, який ми разом будувати, їсть з посуду і спить на білизну, які нам подарували на весілля. і при цьому мені ніхто нічого не винен. Це не так , і я це доведу в суді ", — робить висновок фотомодель.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська телеведуча Регіна Тодоренко піддалася справжнього цькування через зневажливе ставлення до жертв домашнього насильства



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини