Українська актриса розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям

Тетяна Песик виявила гастрит та застій жовчі після медичної перевірки

В українському шоу-бізнесі несподівано спливла тривожна новина: Тетяна Песик, відома актриса та зірка "Жіночого Кварталу", поділилася з передплатниками у соціальних мережах, що зараз відбувається лікування. Знаменитість, яка тривалий час приховувала свої переживання, нарешті розкрила, що їй довелося зіткнутися з необхідністю ендоскопічного обстеження внутрішніх органів.

Песик, яка вперше вийшла на велику сцену в рамках КВК під час навчання в університеті, за роки своєї кар'єри перетворилася на одну з найвідоміших осіб української комедії. Вона зізналася, що довгі місяці не могла наважитися на обстеження.

"Йду робити ендоскопію. Мені так страшно... Я пігулку не можу ковтнути, а шланг - це взагалі немає вистави. Але цей час мав настати. Майже рік я відтягувала, щоб зробити цю процедуру", - розповіла гумористка.

Лікарі діагностували зірці гастрит та застій жовчі у кишечнику. Тепер Тетяна розпочинає курс лікування.

"Я це зробила... У мене руки тремтіли, вони бачили мій страх в очах, навіть двері зачинили на замок, щоб я не втекла. Дякую лікарю, який мене правильно налаштував. Тепер я знаю, що у мене гастрит і жовч у кишечнику ", - Розповіла дівчина.

Нагадаємо, що Тетяна Песик продовжує свою активну діяльність у театрі та телевізійних проектах.

Раніше "Коментарі" писали, що відома російська співачка Алла Пугачова, яка виступала проти дій Кремля, після тимчасового перебування на Кіпрі вирішила переїхати. Причиною стали проблеми зі здоров'ям: через спекотну погоду та високу вологість у співачки почалися проблеми з ногами, що ускладнило її пересування.