Українська акторка заблокувала сім'ю з Росії: "Вони обирають брехню"

Віра Кобзар: родичі в Росії стали жертвами пропаганди

Відома своїми ролями у популярних серіалах "Скажене весілля", "Родичі" та "Папік", українська актриса Віра Кобзар поділилася труднощами у відносинах із родичами з Росії з початком війни. Незважаючи на коріння, що сягає Іркутська, актриса припинила будь-яке спілкування з рідними в Росії з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Після початку повномасштабного вторгнення, Кобзар намагалася пояснити рідним, що відбувається насправді, ґрунтуючись на особистому досвіді та переживання її та її сім'ї. Однак у відповідь вона зіткнулася з непорозумінням та звинуваченнями.

"Я намагалася просвітлювати їх. Відправляла, писала не з чиїхось слів, а писала те, що сама переживала, мої діти, те, що мої близькі люди переживали, і про полон, і все це я писала. Рідна тітка, батькова сестра , Сказала, процитую: "Врятуй мене від фейків! Це ви - фашисти, нацисти, вбиваєте своїх людей!". Я написала їй, що ти береш участь у геноциді мого народу. І всі ми від усіх відписалися", - згадала Віра.

Ці слова стали останньою краплею, і Віра вирішила припинити спілкування, заблокувавши родичів у соціальних мережах.

Кобзар лише раз розблокувала їх, щоб повідомити про смерть своєї матері, після чого контакти остаточно перервали. Актриса визнається, що їй все ще боляче думати про це, і поки що вона не бачить можливості для відновлення відносин.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Російська актриса Людмила Артем'єва, відома своєю роллю в серіалі "Свати" та підтримкою незаконної анексії Криму, рідко з'являється на публіці . Як повідомляють російські ЗМІ, днями вона все ж таки відвідала світський захід у Росії, але викликала здивування своїм зовнішнім виглядом. Користувачі мережі зазначили, що Артем'єва виглядає старшим, і деякі навіть не впізнали її.