Українська співачка MamaRika вагітна первістком (ФОТО)

Українська співачка MamaRika сьогодні, 26 травня, оголосила шанувальникам про те, що разом з коханим Сергієм Середою вперше стануть батьками

Зірковий бебі-бум триває. На цей раз радісною звісткою поділилася 32-річна українська співачка MamaRika.

На своїй сторінці в Instagram популярна виконавиця зазначила, що вагітна первістком: "Зовсім скоро нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою", - підписала зірка чуттєвий кадр, на якому позує з кругленьким животом обійнявшись з чоловіком Сергієм Середою.

Майбутній тато також на своєму акаунті в соціальній мережі поділився знімком і зазначив, що настав час підписникам розкрити їх маленький секрет.

За годину публікація MamaRika зібрала понад 18 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких шанувальники вітають артистку з майбутнім поповненням: "Клас, вітаю", "Це буде неймовірно красивий бейбік", "Нарешті, як же я за вас рада", "Ура!!!!!!! вітаю вас", "Я в шоці, вітаю", - написали фоловери.

Відзначимо, що MamaRika і Сергій Середа одружилися в березні 2020 року. Вони хотіли в цей важливий день належати тільки один одному, тому втекли якомога далі від усіх. Церемонія одруження проходила на березі Сіамської затоки в Таїланді.

Нагадаємо, що український ведучий та шоумен Сергій Притула повідомив про те, що в третій раз став батьком. На світ з'явилася його друга дочка, яку вони з дружиною назвали Стефанія. Про вагітність коханої артист не повідомляв, тому така новина стала несподіванкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 37-річна популярна ведуча та журналістка Катерина Осадча вирішила більше не тягнути інтригу та оголосила про те, що скоро вони з Юрієм Горбуновим знову стануть батьками.