Головна Новини Зірки персона Катерина Осадча зізналася, чи вагітна втретє
commentss НОВИНИ Всі новини

Катерина Осадча зізналася, чи вагітна втретє

Українська телеведуча Катерина Осадча нарешті підтвердила чутки про те, що вагітна третьою дитиною

2 травня 2021, 13:35 comments1142
Поділіться публікацією:








37-річна популярна ведуча та журналістка Катерина Осадча вирішила більше не тягнути інтригу й оголосила про те, що скоро вони з Юрієм Горбуновим знову стануть батьками.

Катерина Осадча зізналася, чи вагітна втретє

Катерина Осадча (фото з відкритих джерел)

Такою чудовою новиною Катерина поділилася у програмі "Світське життя", коли прилетіла до української співачки Ольги Полякової в Туреччину, де та відпочиває разом зі своєю сім'єю.

Співачка відразу помітила зміни у фігурі телеведучої і запитала, чи можна її привітати або ж вона просто добре поснідала. Осадча з посмішкою підтвердила, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим дійсно очікують поповнення в родині.

Зазначимо, що українська телеведуча Катерина Осадча вийшла заміж за телеведучого Юрія Горбунова в лютому 2017 року, а незабаром після цього у них народився син, якого назвали Іваном. Це не єдина дитина телеведучої. Від попереднього шлюбу з народним депутатом Олегом Поліщуком вона виховує сина Іллю.

До слова, фанати знаменитості вже давно підозрювали, що Катерина вагітна втретє і пильно розглядали її фігуру за розкішними вбраннями. Але телеведуча намагалася зберегти таємницю і виходила в світ у сукнях, за допомогою яких намагалася приховати свій цікавий стан.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна телеведуча Катерина Осадча поділилася фотографією, на якій позує без макіяжу, але в дуже красивій сукні від українського дизайнера.

Шикарне вбрання створила дизайнер Юлія Магдич. На сайті його вартість складала 1420 доларів (понад 40 тисяч гривень). Свій образ Катерина не стала доповнювати аксесуарами та макіяжем, лише зібрала волосся в пучок, додавши до зачіски білу стрічку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Тато

2 травня 2021, 14:08

Ну кого вообще интересует беременность этой лошади?


Новини