Українська телеведуча вперше показала обличчя сина (ФОТО)

Відома українська телеведуча Василіса Фролова вперше показала обличчя сина через місяць після його народження

Багато відомих особистостей не публікують в соціальних мережах фотографії, на яких видно обличчя їхніх дітей або ж прикривають їх смайликами. Але українська телеведуча Василіса Фролова не відноситься до їх числа. Зіркова мама показала обличчя свого сина Родіона через місяць після пологів.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімків, на яких її малюк позує в костюмі Міккі Мауса. На одному з кадрів новонароджений син телеведучої серйозно і пильно дивиться в камеру. З нагоди того, що синові виповнився місяць, зіркова мама вирішила зробити колаж, з'єднавши свої фотографії, де вона, будучи вагітною, позує в костюмі мультяшного героя, і свого малюка. Вийшло досить незвично та оригінально.

"Місяць людині. Ви ж, сподіваюся, не жартуйте, що він найскладніший ... Людина повністю заволоділа мною і поки ніяких шансів на самостійне вільне життя не дає. Що ж ви не попереджали? ", - написала українська телеведуча.

Шанувальники знаменитості відзначили, що кадри вийшли дуже красивими та привітали її й синочка з першим місяцем: "Який прекрасний малюк!", "Вітаємо вас від щирого серця!", "Як же мило", "Здоров'я Вам і Вашому янголятку!", "З першою датою. Ну що за насолода", "Круууутяк !!! Вітаю", - відзначили фоловери.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року, 42-річна українська телеведуча Василіса Фролова зізналася, що готується до самого хвилюючого і радісному періоду у своєму житті - народження первістка

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Василиса Фролова розповіла, що батько її дитини - відомий продюсер, і їхні стосунки тривають вже давно.