Головна Новини Зірки шоу бізнес Василиса Фролова розповіла, хто батько її майбутньої дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Василиса Фролова розповіла, хто батько її майбутньої дитини

43-річна Фролова запевнила, що вагітність була природною, без застосування ЕКО

2 березня 2021, 03:42 comments2179
Поділіться публікацією:

43-річна Василина Фролова розповіла журналістами в інтерв'ю програмі "Світське життя" на "1 + 1", що батько її дитини — відомий продюсер зі світу телебачення. Їхні стосунки тривають вже давно.

Василиса Фролова розповіла, хто батько її майбутньої дитини

Василиса Фролова (фото з відкритих джерел)

За словами Василіси Фролової, попри міцні відносини з батьком дитини, вагітність була незапланованою. В цілому Фролової подобається стан вагітності, при цьому Фролову дратують розмови про її віці:

"Дивна ситуація, що всі навколо говорять про мій вік і натякають, що пізно. Ти не уявляєш, наскільки відчуваю себе казково. Я по вулиці гуляю з собакою і посміхаюся, мене все люди посміхаються у відповідь. Я завжди хочу ділитися своїм щастям і мене розпирає гормон окситоцин. Чому ви мені раніше не говорили, що це так круто ?! " — сказала Фролова в інтерв'ю журналістам.

Нагадаємо, Алла Мазур є автором і ведучою програми "ТСН.Тиждень". У цьому році вона стала символом сили і віри для багатьох людей, які зіткнулися з онкологією. На щастя, провідною вдалося перемогти цю страшну хворобу. Своїм прикладом вона надихнула людей на те, щоб вони не соромилися говорити про це і не переставали любити себе за будь-яких обставин. Алла Мазур не побоялася взяти на себе важливу соціальну відповідальність — вона стала обличчям руху по боротьбі з онкологічними захворюваннями. Свої слова вона закріплює діями: ведуча вийшла в прямий ефір без перуки після шести курсів хіміотерапії. Тоді глядачі вперше побачили її натуральний колір волосся з попелястим відтінком.

Колега Алли Мазур по "ТСН", Наталя Мосейчук є провідною відомого українського шоу "Право на владу". Плюс, вона стала провідною нової політичної програми, яка називається "VIP з Наталією Мосейчук".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини