Український гуморист розповів, як покинув Україну під час війни

Навколо виїзду колишнього коханого Ксенії Мішиної в США ходить багато чуток

Гуморист з України та зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт ще влітку минулого року поїхав до Америки, де тепер постійно мешкає і працює. Зараз йому найбільше ставлять в лоб неприємне питання: як коміку вдалось залишити свою країну в час повномасштабного вторгнення РФ на українську територію.

До цього часу відомий комік мовчав, відбиваючись жартами. Проте ця неприємна ситуація Еллерту набридла, він не в захваті, що його постійно критикують в медіа та Інтернеті за те, що залишив країну. А ще гуморист ображається, що еміграцію до США більшість користувачів називає втечею.

Саме з цієї причини, гуморист на своїй сторінці в соцмережах вирішив все поснити і зробити все, щоб припинити обговорення з втечею.

Еллерт стверджує, що він залишив країну законним шляхом. Крім того, вже кілька разів був в Україні, і без проблем може повторювати це скільки потрібно. Всім переконливо рекомендує не згадувати про ситуацію, як він виїхав у Сполучені Штати.

"Я офіційно покинув Україну по усім нормам законодавства під час військового положення. Також за час повномасштабного вторгнення я повертався в країну двічі (липень та грудень 2022) і можу це зробити знов. Міністерство культури, Квартал 95, президент будь-якої країни, Доктор Стрендж, доктор Комаровский, Шлях, Добробат… ніяких відносин до мого перетинання кордону не мають", - написав комік, який при цьому таки не розкрив, як же він відбув до Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал