Головна Новини Зірки персона Гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал

Переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт вирішив виправдати чоловіків, які втекли з України

2 березня 2023, 23:45
Поділіться публікацією:

Один з переможців  шоу "Холостячка" Олександр Еллерт захотів  знайти виправдання вчинкам  сильної половини, що втекли з  рідної країни   з початком  військового вторгнення, але це в нього не вийшло, пише "УНІАН".

Гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал

Олександр Еллерт (фото з відкритих джерел)

При цьому, український гуморист  зараз знаходиться в Сполучених Штатах. Еллерт мешкає в штаті  Каліфорнія, і користувачі  часто  ставлять йому питання в лоб: чому він не повернувсь до України.  Коментуючи скандальну  ситуацію стосовно всіх українців,  які в стані війни покинули свою країну,  той заявив:

"Хто емігрував – той муд*к! Позиція ясна, частково справедлива, але точно не радикальна. Іноді трохи губиться грань між радикальним та раціональним. Адже є ті, хто планував і готувався. Та ті, хто усе втратив. А когось завжди щось до останнього тримало. А когось навпаки, тепер нічого. Причини різні, не лише війна. Індивідуально все — не радикально. Є ще ті, хто спробували та повернулися, виходить, муд*ки, але трохи рідніші?! Такі думи, не більше".

Але користувачам не сподобалися  думки Еллерта. Зокрема, його спроби знайти виправдання вчинкам  мужчин, що втекли. Вони  виявились  марними. За це гумористу ще й добряче  дісталося від коментаторів.

Гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Мішина про причини розставання з Еллертом.32-річна популярна актриса Ксенія Мішина не приховуватиме того, що на цей час вони з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом не разом. У програмі "Світське життя" знаменитість вперше назвала причини їхнього розставання. Зірка "Кріпосної" зізналася, що дуже цінувала стосунки з гумористом, у них було дуже багато яскравих та цікавих спільних моментів, але також були свої мінуси. Вони намагалися якось налагодити все і "притертися" один до одного, але нічого, на жаль, не вийшло.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kisska

3 березня 2023, 02:18

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини