Український співак Арсен Мірзоян кинув дружину

Відомий український співак Арсен Мірзоян дав нове відверте інтерв'ю

Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, що покинув дружину заради любові з Тонею Матвієнко. В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" Арсен зізнався, як розповів екс-дружині про те, що закохався в іншу дівчину.

Музикант розповів, що до Тоні Матвієнко у нього була дружина, у шлюбі з якою народилося двоє синів.

Мірзоян розповів, що довго не міг пробитися на сцену і працював на заводі, де музикант почав виступати з більшим почуттям гумору піснями на заходах.

Артист вирішив перебратися до Києва, де познайомився з саунд-продюсером Віталієм Телезіним. Саме спільні треки привели музиканта на сцену "Голосу Країни", де він зустрів Тоню Матвієнко. У той час як почався роман зірок, співака вдома чекала дружина з двома дітьми. Пізніше артист зрозумів, що прив'язаний в Матвієнко, і розлучився з дружиною, чим викликав різку хвилю критики і репутацію "зрадника".

Нагадаємо, дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла, як зараз себе почуває артист. Раніше у нього діагностували рідкісне захворювання очей, тому рятувати його потрібно якомога швидше. На своїй сторінці в Instagram Сніжана опублікувала ролик, в якому детально розповіла про стан свого чоловіка. Жінка підкреслила, що вони з нетерпінням чекають 1 лютого, щоб швидше почати лікування. Відомо, що лікування буде проходити в австрійській лікарні, де лікарі зроблять все, щоб зупинити цей страшний процес.

Артист поїхав до Австрії, щоб зробити операцію на очах. Як написав сам артист в соціальних мережах, він страждає від офтальмологічного захворювання, яке може позбавити його зору. Сергій Бабкін був змушений виїхати за кордон, щоб пройти лікування. З цією метою він знаходиться в Австрії, у відомої спеціалізованої лікарні Ландштрассе.