Головна Новини Зірки персона "Жахливий процес": Сніжана Бабкіна розповіла про стан чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жахливий процес": Сніжана Бабкіна розповіла про стан чоловіка

Бабкіни чекають лютого, щоб поїхати в Австрію і там почати лікування

25 січня 2021, 19:08
Поділіться публікацією:

Дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла, як зараз себе почуває артист. Раніше у нього діагностували рідкісне захворювання очей, тому рятувати його потрібно якомога швидше.

"Жахливий процес": Сніжана Бабкіна розповіла про стан чоловіка

Сніжана Бабкіна і Сергій Бабкін. Фото: tv.ua

На своїй сторінці в Instagram Сніжана опублікувала ролик, в якому детально розповіла про стан свого чоловіка. Жінка підкреслила, що вони з нетерпінням чекають 1 лютого, щоб швидше почати лікування. Відомо, що лікування буде проходити в австрійській лікарні, де лікарі зроблять все, щоб зупинити цей страшний процес.

"Тиждень тому було мінус 50% центрального зору, на сьогоднішній день — мінус 70% вже втрачено. Найпідступніше в тому, що це не відчувається ... Тобто, близько Сергій став погано бачити, а далеко він бачить добре. І десь то на задні стінки йде цей жахливий процес, але він йде так приховано, що ти його не відчуваєш. І в якийсь день просто тобі можуть вимкнути світло. ми дуже чекаємо перше число, щоб ми змогли вилетіти до Австрії і виправити це", — пояснила підписникам Сніжана Бабкіна.

Як повідомляло видання "Коментарі", дружина відомого українського музиканта кардинально змінила імідж. Сніжана Бабкіна вирішила, що настав час для сміливих експериментів. Так, кілька годин тому вона опублікувала на сторінці свого чоловіка в Instagram новий пост, в якому продемонструвала яскраве перевтілення.
Також ми писали, Сергій Бабкін поборов коронавірус. Сергій Бабкін здав тест COVID-19, і він виявився негативним. Ця новина не могла не порадувати близьких і фанатів. До того ж сьогодні в зірковій сім'ї подвійне свято. Саме 7 вересня відзначає свій 10-й день народження їх дочка Веселина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини