Український співак розважав росіян у Німеччині

Олег Кензов разом із російськими артистами виступив для росіян за кордоном

Український виконавець Олег Кензов, що виїхав за кордон під час повномасштабної війни РФ в Україну і тепер далі співає російською мовою, виступав в Німеччині для громадян РФ.

Як було зазначено на афіші фестивалю в цій країні, тут пропонували "насолодитися російською культурою".

Компанію Кензову на сцені склали артисти-путіністи: Серьога, Бьянка, Альона Апіна, ще Міша Марвін - брат виконавиці TAYANNA, що теж забув про Україну.

При цьому, співак допоки ніяк не коментує власний виступ разом з артистами країни-окупантки РФ, проте його позиція українці вже побачили.

Олег Кензов - виконавець, репер і телеведучий, був учасником другого сезону шоу "X-фактор".
Коли почалось повномасштабне російське вторгнення на територію України, він демонстрував проукраїнську позицію: був волонтером, співав пісні рідною мовою, осуджував російську агресію в соцмережах. Але далі його позиція змінилась, і він швидко повернувсь до написання російськомовних композицій.
Пізніше з’явилась, що Кензов вже за кордоном і постійно змінює місцезнаходження.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома співачка з України взяла прізвище чоловіка-росіянина. Відома українська виконавиця Надія Мейхер, що так і зберігає мовчанку про військове вторгнення в Україну, перейшла на прізвище чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева.

До слова, сам Уржумцев має бізнес в галузі моди і володіє більше 1000 бутіків з одягом на території країни-агресорки РФ. Бізнесмен якось вихвалявся, що коли з ринку РФ пішли зарубіжні бренди, його справи таки поліпшились.