Головна Новини Зірки персона "Почистила" пости у Мережі: відомо співачка з України взяла прізвище чоловіка-росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Почистила" пости у Мережі: відомо співачка з України взяла прізвище чоловіка-росіянина

Надія Мейхер створила свій бренд одягу і взяла прізвище чоловіка-росіянина

13 травня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Відома українська виконавиця  Надія Мейхер, що так  і зберігає  мовчанку про військове вторгнення  в Україну,  перейшла  на прізвище чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева.

 "Почистила" пости у Мережі: відомо співачка з України взяла прізвище чоловіка-росіянина

Надія Мейхер (фото з відкритих джерел)

До слова, сам  Уржумцев  має  бізнес в  галузі моди і  володіє  більше 1000 бутіків з одягом  на території  країни-агресорки РФ. Бізнесмен якось вихвалявся,  що коли з ринку РФ пішли зарубіжні бренди, його справи таки поліпшились.

На своїй сторінці в соціальних мережах Надія   "почистила"  всі повідомлення  як  з'явились чутки, що артистка виїхала в  РФ, і почала оприлюднювати  пости тільки   про бренд свого одягу. Де саме  знаходиться бізнес Мейхер,  невідомо, але на позначці  геолокацій  часто з'являлась  Іспанія, Німеччина та Україна. Зараз співачка  повидаляла всі пости на  власній сторінці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома українська співачка перебуває в РосіїВиконавиця з України  Надія Мейхер  зараз знаходиться в РФ. В мережах  оприлюднили докази цього факту. 

Виявляється, що знайомлячись зі сторінкою  будь-кого  в мережі  Instagram, у  розділі "Інформація про обліковий запис" можна  з'ясувати, де перебуває або де був найближчим часом   власник  сторінки. З’ясував це  блогер  Богдан Беспалов на власному YouTube-каналі. Якщо вірити цій публічній інформації,  українська зірка  можливо  знаходиться  в Росії, чи  побувала там зовсім недавно.  Адже чоловік  Мейхер  – бізнесмен з РФ Михайло Уржумцев. Разом з чоловіком Надія  займається  вихованням двох спільних доньок. 

 Колишня українка  не  дає інформації, де  тепер знаходиться. 5 серпня  Надія Мейхер давала концерти в Болгарії, перед цим перебувала  на території Німеччині та в Італії. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини