Український співак та військовий жорстко розкритикував чоловіків, які втекли з України

Галич наголосив, що не засуджує тих чоловіків, які могли виїхати з України на законних підставах

Виконавець з України, один з учасників гурту O. Torvald та військовий ЗСУ Женя Галич обурюється вчинком тих українців, які рятуються втечею з України під час повномасштабного військового вторгнення. Відповідаючи на питання ведучого програми "Антиподи" , співак прояснив свої слова та стверджує, що він справедливо критикує тільки тих співгромадян, які перетнули кордон, порушивши процедуру виїзду.

"Ті, хто законно поїхав - їхній вибір, не засуджую. Могли боятися, могли переживати, могло все що завгодно. Сподіваюся, що ви там знаходите можливість допомагати Україні. Якщо у вас є можливість там заробляти, донатити, допомагати, виходити на мітинги, показувати, що в країні все ще йде війна - це для тих чоловіків, які законно виїхали за кордон", - сказав офіцер ЗСУ.

Проте вчинки всіх інших співгромадян, які повтікали та порушили вимоги закону, Женя Галич засудив. Він не довго добирав слова та зазаначив:

"Всі решта, які мутилися, які давали хабарі, які проїжджали у багажниках, які мутили собі ліві довідки про всю цю історію - ви кончені".

Як продовжив співак, українці, що пішли на порушення закону, повинні нести адміністративну відповідальність. Саме вище перелічених утікачів потрібно таки наказувати.

"Вхідний квиток дорожчий за вихідний має бути. Ви можете повернутися в Україну, але вхідний квиток має бути дорожчим", - підсумував артист.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал. Один з переможців шоу "Холостячка" Олександр Еллерт захотів знайти виправдання вчинкам сильної половини, що втекли з рідної країни з початком військового вторгнення, але це в нього не вийшло.