Головна Новини Зірки персона Помер актор з «Вулиці розбитих ліхтарів»: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор з «Вулиці розбитих ліхтарів»: відома причина

Актор довгий час боровся з хворобою

22 лютого 2021, 15:55 comments2803
Поділіться публікацією:

На 71-му році життя перестало битися серце відомого російського актора, зірки серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександра Жданова.

Помер актор з «Вулиці розбитих ліхтарів»: відома причина

Олександр Жданов / фото: naliteinom

Сумну новину на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував театр "На Ливарному". У повідомленні говориться, що актора не стало в неділю, 21 лютого. Ймовірною причиною смерті став рак, з яким Олександр Жданов боровся довгий час.

"Це була стійка людина. Навіть під час тривалої хвороби він не опускав рук, брав участь у всіх подіях театру і завжди вірив у краще ", — відзначили колеги актора.

Повідомляється, що в березні поточного року театр "На Ливарному", в якому Олександр Жданов працював з 1976 року, збирався відсвяткувати його творчий ювілей — 45 років на сцені. Колеги розповідають, що актор був дуже чуйним, у нього було чудове почуття гумору і він веселив всіх своїми іскрометними байками.

"Це був мудрий товариш по сцені. Від нього йшла неймовірна енергія любові до життя, радість творення", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що за плечима Олександра Жданова понад 40 вистав ("Панночка-селянка", "Love for Love. Любов за любов", "Велика Катерина", "Скупий") і в кожній ролі він залишався на висоті.

Крім роботи в театрі, Жданов також знімався в кінофільмах і серіалах, глядачам він найбільше запам'ятався по проектам "Вулиці розбитих ліхтарів", "Сицилійський захист", "Останнє літо дитинства" та інших.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року з'явилася інформація про те, що померла актриса Світлана Обідіна, яка зіграла в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів". Рідні актриси приховували новина про її смерті, тому для деяких колег це стало великим шоком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини