В Ізраїлі бойкотували концерти російської співачки, яка підтримує режим Кремля

Бузова активно виступає за путінську криваву політику ще з 2017 року

Російську виконавицю Ольгу Бузову бойкотують на території Ізраїлю. Співачка, яка виступає за підтримку кривавого путінського режиму останні шість років, запланувала виступити в цій країні з концертами, пише "УНІАН".

Зокрема, в Хайфі і Беер-Шеві концерти було скасовано після того, як квитки були реалізовані. Зараз у відкритому доступі є квитки на виступ співачки в Тель-Авіві, але він теж може бути скасований.

Представники української діаспори в Ізраїлі зараз сприяють тому, аби концерти прихильників Путіна не відбулись. Така реакція не тільки на виступи путіністки Бузової, але і її однодумців - Кіркорова, Лепса, Доліної та інших.

До слова, Ольга Бузова активно пропагує підтримку кривавої політики кремлівського режиму. З цієї причини в 2022 році вона була внесена до санкційного списку РНБО. Саме того року співачка була в тимчасово окупованому Донецьку, де співала для загарбників і публічно привезла "гуманітарну допомогу".


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська співачка втекла від українців у Швейцарії. Туристи з України відзняли російську пропагандистку, чи ніби співачку Ольгу Бузову, яка приїжджала в окупований Донецьк підтримати загарбників. Пара українців відзняла відеоролик, як Бузова в Цюріху домовилася про щось в готелі на ресепшн. Громадяни України, які були ініціаторами відео з російською телеведучою, розповідають, що знайшли знаменитість в одному з найдорожчих швейцарських готелів, проте поспілкуватись з нею не вийшло, бо вона "боягузливо втекла в ліфт". Відео з'явилося на одному із пропагандистських Телеграм-каналів.