Головна Новини Зірки персона Хотіли показати, як вбивають дітей: російська співачка втекла від українців у Швейцарії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіли показати, як вбивають дітей: російська співачка втекла від українців у Швейцарії (ВІДЕО)

Ольга Бузова сором'язливо втекла від українців

10 травня 2023, 23:15 comments1998
Поділіться публікацією:

Туристи з України  відзняли російську  пропагандистку, чи  ніби співачку  Ольгу Бузову, яка приїжджала в окупований Донецьк підтримати загарбників. 

Хотіли показати, як вбивають дітей: російська співачка втекла від українців у Швейцарії (ВІДЕО)

Ольга Бузова (фото з відкритих джерел)

Пара українців  відзняла відеоролик, як Бузова в Цюріху домовилася про щось в готелі на ресепшн.

Громадяни України,  які були  ініціаторами відео з  російською телеведучою, розповідають,  що  знайшли  знаменитість в  одному з найдорожчих швейцарських  готелів, проте  поспілкуватись з нею не вийшло, бо  вона "боягузливо втекла в ліфт".

"В Україні дітей вбивають, а тут росіяни стоять. А ну розкажи. Нехай розповість, як вона підтримує війну. Або тобі, Бузова, показати кадри вбитих дітей і розбитих міст", — адресують їй свої питання громадяни України. 

Відео з'явилося на одному із пропагандистських Телеграм-каналів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти. Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники медіа "Українська правда" і  почали ставити питання про війну в Україні. Але співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер   відійшов з  ним,  при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син  виконавця  Костянтин намагався  прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва -  намагалась забрати його від  репортерів, також закриваючи собою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини