Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою Брежнєвою

Молодший Меладзе вважає, що у них були сімейні розбіжності

Російська знаменитість Валерій Меладзе пояснив, чому його брат Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва розлучились. Як він стверджує, різна політична орієнтація - це не про цих зірок.

Російські медіа наводять слова Валерія Меладзе і оприлюднюють його думку стосовно того, що відбулося. Зокрема, розлучення ніби через політичні розбіжності, як він пояснив, це маячня. Причина розлучення зіркового подружжя зовсім інша.

"Костя абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних", - розповів Валерій Меладзе.

До слова, як тільки розпочалась повномасштабна російська війна українка Брежнєва виїхала з Росії до столиці Польщі, засудила вторгнення і стала волонтером. Вона надавала допомогу втікачам з України, біженцям, а її чоловік Костянтин Меладзе виїхав в Європу і ніяк не осудив війну.

Саме після того, як зірки роз’їхались, і почали з'являтись чутки про те, що вони розлучились. Певний час Віра Брежнєва ігнорувала такі новини, але недавно все ж зізналась, що з чоловіком розірвала шлюб ще рік тому. Пояснювати причини розлучення колишня українська співачка не захотіла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну. Зірковий виконавець Валерій Меладзе тепер знаходиться на відпочинку в Куршевелі. Саме на цьому курорті його "спіймали" представники "Української правди" і почали ставити питання про війну в Україні.

Співак злякався висловити свою думку на камеру. Проте представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака питання. В цей час Валерій Шотович відкликав репортера далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім".