Ведучий "Холостяка" висловився з приводу роставання Мішиної та Еллерта

Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник прокоментував розставання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Ведучий українського романтичного проекту "Холостяк" Григорій Решетник висловився з приводу розриву стосунків актриси Ксенії Мішиної та автора "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Як передає видання "Факти", ведучий зізнався, що не бачив ні Ксенію, ні Олександра після новини про те, що вони розлучилися. Решетник зазначив, що "Холостячка" і її обранець були дуже емоційні і їм слід було б навчитися стримувати себе. Але при цьому, він сподівається, що пара все-таки зможе залагодити конфлікти.

"До цього часу сподіваюся, що Саша і Ксюша помиряться. Але якщо навіть і розлучилися назавжди, що ж - таке життя. Думаю, у них все одно залишаться прекрасні спогади один про одного і про час, проведений разом", - сказав ведучий.

Відзначимо, що 16 липня Ксенія Мішина несподівано заявила, що вони з Олександром Еллертом, якого вона вибрала в фіналі шоу "Холостячка" розлучилися. Пара планувала разом провести відпустку і відправилася на море, але в якийсь момент вони перестали публікувати Instagram-storis один з одним і незабаром актриса заявила, що відбулося розставання. Ксенія не стала розкривати подробиції, лише попросила не дошкуляти її запитаннями.

Нагадаємо, що в кінці червня Ксенія Мішина та Олександр Еллерт нарешті показали підписникам, які парні татуювання вони зробили. Це виявилися маленькі сердечка на щиколотці (у Ксенії - червоне, у Саші - зелене).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у квітні поточного року в мережі вже ходили чутки про розставання пари, але Ксенія Мішина та Олександр Еллерт спростували їх, натякнувши, що змогли подолати труднощі й залишаються разом.