Головна Новини Зірки персона Мішина і Еллерт зробили парні тату: що там зображено (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мішина і Еллерт зробили парні тату: що там зображено (ФОТО)

Українська актриса Ксенія Мішина та її коханий Олександр Еллерт показали підписникам, які парні тату вони зробили

29 червня 2021, 11:15 comments6584
Поділіться публікацією:

Вся країна продовжує спостерігати за тим, як розвиваються стосунки першої української "холостячки" Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Нещодавно закохані нарешті показали, які вони зробили татуювання.

Мішина і Еллерт зробили парні тату: що там зображено (ФОТО)

Мішина і Еллерт / фото: @ellert_a

На своїй сторінці в Instagram актриса опублікувала фотографію, на якому лежить разом зі своїм обранцем на яхті, піднявши ноги вгору. На їх щиколотках можна помітити маленькі сердечка, у Ксенії — червоного кольору, а в Олександра — зеленого. Символізм полягає в тому, що в повідомленнях вони обмінюються один з одним саме такими смайлами.

Свій пост, який зібрав понад 100 тисяч лайків, Ксенія підписала так: "За традицією надіслали один одному наші сердечка. Назавжди".

Шанувальники відразу ж оцінили татуювання закоханих: "Які ж ви шалені", "Та нехай же ці ніжки шурують по одній доріжці", "У вашому випадку, дві половинки знайшли один одного!", "Це дуже красиво", "Ви — супер", "Тепер де б ви не були, ви завжди один в одного на п'ятах", — написали фоловери.

До слова, парні тату вони обіцяли зробити давно. Ксенія Мішина ще на проекті "Холостячка" сказала, що, якщо в фіналі вибере Олександра Еллерт, тоді вони зроблять такий крок. І ось обіцянку вони дотримали.

Нагадаємо, у квітні 2021 року в мережі почали ходити чутки, що Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розлучилися. Актриса видалила більшість фотографій з коханим і відписалась від нього в соціальній мережі Instagram.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2021 року Ксенія Мішина заінтригувала своїм "вагітним животом". Але пізніше стало відомо, що це всього лише жарт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини