Від коронавірусу помер колишній чоловік Алли Пугачової

Організм режисера не зміг подолати хворобу

Олександр Стефанович помер у Москві. Режисерові, письменнику, сценаристу і акторові було 76 років. Про це повідомляє "Космополітен".

Ексчоловік Алли Пугачової провів останні дні під наглядом медиків у реанімації. Ураження легень сценариста досягло 70%. За життя Олександра Борисовича боролися лікарі, до них він був доставлений на початку липня. На той момент легені актора були вражені на 50%.

Відомо, що режисер голосно заявив про себе в 1969 році, знявши документальний фільм "Всі мої сини". Картина отримала багато нагород, в тому числі головний приз Всесоюзного фестивалю телефільмів.

Стефанович співпрацював з легендарним письменником Сергієм Михалковим. Режисер створив картини "Душа", "Почни спочатку" та інші.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Стефановича у важкому стані після самолікування доставили у лікарню з коронавірусом. Він потрапив в одну з лікарень Москви. Лікарі діагностували у нього важку стадію коронавірусу.

Стало відомо, що режисер спочатку намагався лікувати інфекційне захворювання в домашніх умовах, не звертаючись до медиків. Однак через деякий час його стан погіршився. Стефановича госпіталізували в лікарню з наполовину ураженими легенями.

У повідомленні зазначено, що 76-річного російського сценариста доставили у ковідну клініку в Сокольниках. У нього було уражено близько 50% легень. Лікарі оцінювали стан артиста як середнього ступеня тяжкості.

Стефанович був другим чоловіком Примадонни. Вони одружилися в 1977 році. Шлюб тривав недовго - пара зі скандалом розлучилася у 1980 році.