Головна Новини Зірки персона Колишнього чоловіка Пугачової терміново госпіталізували до лікарні: що відомого про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнього чоловіка Пугачової терміново госпіталізували до лікарні: що відомого про його стан

Екс-чоловік Пугачової заразився коронавірусом

5 липня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Колишній чоловік відомої радянської співачки Алли Пугачової, режисер та сценарист Олександр Стефанович потрапив до однієї з лікарень Москви. Лікарі діагностували у нього коронавірус. Про це пише Telegram-канал Mash.

Колишнього чоловіка Пугачової терміново госпіталізували до лікарні: що відомого про його стан

Режисер Олександр Стефанович (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що режисер підхопив коронавірус ще кілька днів тому. Але спочатку намагався лікувати інфекційне захворювання  в домашніх умовах, не звертаючись до медиків. Проте за деякий час його стан тільки погіршився.  Його госпіталізували до лікарні з наполовину ураженими легенями.

У повідомленні йдеться, що 76-річного російського сценариста доправили в ковідну клініку в Сокольниках. У нього уражено близько 50% легких. Лікарі оцінюють стан артиста як середнього ступеня тяжкості.

Стефанович був другим чоловіком Примадонни. Вони побралися в 1977 році. Їх шлюб тривав недовго, пара зі скандалом розлучилася в 1980 році.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Галкін і Пугачова святкують річницю весілля. Алла і Максим познайомилися ще у 2001 році, і через 10 років після знайомства вони пішли в ЗАГС. З того моменту навколо їхнього сімейного життя дотепер не припиняються чутки та суперечки про те, чи щирим є цей союз.

Влітку минулого року вони купили апартаменти на Кіпрі, площа яких становить 600 квадратних метрів. Як тільки ця інформація з'явилася в ЗМІ, відразу ж почалися чутки про те, що Пугачова і Галкін збираються переїхати туди на постійне місце проживання. Але незабаром з'ясувалося, що ця інформація є неправдивою, оскільки подружжя купило будинок за кордоном, щоб іноді приїжджати туди.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини