Відома актриса з РФ зазнала страшної травми: подробиці

Акторка не афішує причини та обставини трагедії, а також відмовляється давати коментарі журналістам.

Народна артистка РФ Лариса Удовиченко опинилася на лікарняному ліжку та призупинила свою професійну діяльність до березня 2023 року.

Як виявилося, артистка отримала серйозний компресійний перелом хребта і була негайно госпіталізована. На даний момент вона знаходиться у клініці під наглядом лікарів.

Трагедія сталася під час зйомок через те, що акторка невдало впала. Проте, варто зазначити, що обставини та деталі події не розголошуються, а сама постраждала на зв'язок із журналістами не виходить.

За попередньою інформацією, Удовиченко пережила операцію і зараз проходить курс реабілітації. Чи повернеться артистка до своєї професійної діяльності – невідомо.

Нагадаємо, Лариса Удовиченко відома своїми ролями в таких картинах, як "Найчарівніша та найпривабливіша", "Чехарда", "Зимова вишня", "Спогади про Шерлока Холмса", "Північне сяйво", "Одружити Казанову" та багатьох інших.

На даний момент актрисі – 67 років.

Раніше "Коментарі" писали: У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО) . Повідомляється, що актор тривалий час не виходив із рідними на зв'язок, проте вони забили на сполох лише днями. Приїхавши за місцем проживання актора, поліцейські відчинили двері в його квартиру і виявили в кімнаті вже муміфікований труп чоловіка.

Читайте також : Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18). Через лікарську недбалість жінка довгі роки відчувала постійний біль у ділянці черевної порожнини і не могла зрозуміти, що ж з нею відбувається насправді.