Відома співачка Алла Пугачова відреклася від рідної доньки

Російська Примадонна не привітала свою старшу дочку Крістіну Орбакайте із 52-річчям, яке та відзначила напередодні, 25 травня

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Instagram Пугачової.

Артистка не зробила допис в соцмережі і нічого не опублікувала в Stories. Співачка не вперше "ігнорує" публічне привітання Орбакайте. Минулого року шанувальники теж не побачили "теплих привітань" від Пугачової на адресу старшої доньки. Хоча до того, їх стосунки були публічними. Згодом, Крістіна і сама перестала соромитися показувати відносини з матір’ю фанатам. Цієї весни Орбакайте випустила пісню "Алла будет петь", в якій щемливо привітала Примадонну. Проте, це не змінило ситуації.

Водночас, привітання Орбакайте отримала від чоловіка Пугачової, гумориста Максима Галкіна. Під публікацією іменинниці, той написав: "З днем народження".

Разом з тим, привселюдно, 25 травня, до 52-річної співачки звернувся Філіп Кіркоров. Він назвав Крістіну своєю "падчеркою".

"Наші стосунки завжди були всупереч. Ти була падчеркою, а стала близьким другом.Життя тобі чимало разів пропонувало варіант відпочинку в тіні - місця, якими багато хто марить, місця, куди багато хто прагне…Ти могла бути просто зірковою дитиною, але ні, вже в дитинстві ти показала себе великою актрисою – це той поодинокий випадок, коли в цій думці зійшлися всі: і глядачі, і критики, і твої великі партнери по екрану", - написав Кіркоров в Instagram.

Читайте також на сайті "Коментарі", - Під час виступу на власному концерті, Артем Пивоваров влаштував "доганялки" з охоронцем Артем Пивоваров продовжує дивувати зухвалою поведінкою під час своїх виступів на сольних концертах. Чимало його прихильників збентежені цими витівками, і навіть готові відмовитися від творчості артиста.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - У співачки Анни Трінчер проблеми зі здоров’ям: співачка повідомила про перенесення концертів Українська зірка Анна Трінчер погано почувається через нещодавно пережиту операцію з видалення зубів мудрості. Тому вона прийняла рішення перенести власні виступи.