Головна Новини Зірки персона У співачки Анни Трінчер проблеми зі здоров’ям: співачка повідомила про перенесення концертів
commentss НОВИНИ Всі новини

У співачки Анни Трінчер проблеми зі здоров’ям: співачка повідомила про перенесення концертів

Українська зірка Анна Трінчер погано почувається через нещодавно пережиту операцію з видалення зубів мудрості. Тому вона прийняла рішення перенести власні виступи

24 травня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Про часткове зміщення дат концертного туру вона повідомила в Instagram,пишуть "Коментарі"

У співачки Анни Трінчер проблеми зі здоров’ям: співачка повідомила про перенесення концертів

Анна Трінчер. Фото з відкритих джерел

Причиною цьому є запальний процес, що не дає можливості співати. Тому артистка вирішила не пити пігулки, а відновитися перед концертним туром повністю. Рішення про зміщення концертів прийняли спільно з командою. Тож, шанувальникам у Хмельницькому, Ужгороді та Івано-Франківську доведеться зачекати на улюблену співачку. Адже саме там, дати виступу зірки будуть зміщені.

"Важлива новина щодо мого туру. Ми поговорили з командою й прийняли рішення перенести дати на перші три міста для того, аби я змогла цілком відновити свої сили. Звичайно, я можу напитися знеболюючого і сидіти на пігулках, проте не хочу, щоб це впливало на мій стан. Мені важливо, аби я виклалась наповну. Це запальний процес, тому лікар наголосив на постільному режимі. Моєму організму було досить нелегко", — розповіла блогерка в Instagram.

Як писали "Коментарі", — Виконавиця  MARUV (Анна Корсун), що майже зникла "з радарів" після  того, як почалось  повномасштабне  вторгнення  РФ  в Україну, зараз ніяк не  осуджує  вияв російської  агресії. Проте, чималій кількості співгромадян  цікаво  чому  знаменитість нічого не каже.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Кремлівськийкомік серйозно захворів: що відомо про його стан Нещодавно в мережі з'являлася інформація про те, що Петросян серйозно хворий. В  російських   медіа  вкотре активно говорять  про стан  відомого гумориста Євгена Петросяна, що є прихильником кремлівського диктатора. З'явилось повідомлення   про те, що він  хрипить  і втратив голос. Нещодавно комік  звертавсь  до лікарів,  проте потім пояснив,   що в нього все добре — нібито планова здача аналізів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини