Відомий актор потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею

Вілл Сміт опублікував короткий ролик під пісню "Береги мою любовь" російського хіп-хоп виконавця Xcho

Зірковий актор Вілл Сміт втрапив в скандальні розбірки, розмістивши відеоролик в соціальних мережах. Зірка оприлюднила відео, як, використовуючи бігову доріжку, лампи, дим-машини та іграшковий автомобіль, роблять крутий реальний кадр. За словами актора, саме так створюють чимало спецефектів у кінофільмах.

"Ви здивуєтеся, скільки знімків у фільмах зроблено саме так! Люблю творчість", - пише зірковий представник Голлівуду..

Але от одне зірка не врахувала. , Бо його підписники тепер звинувачують Сміта через пісню, якою озвучено відео - це уривок з композиції хіп-хоп виконавця з РФ і автора композицій вірменського походження Xcho. Згадувана пісня має назву "Береги мою любовь" і співак виконує її російською мовою.

"Росія щодня вбиває мирних людей і дітей в Україні. Слухати російську музику, їсти їх їжу, дивитися їх фільми - це сором!",- пишуть актору.

При цьому, представники РФ з цієї причини запросили голлівудську знаменитість погостювати в Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомому акторові прийшла повістка. Актор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така звістка його не радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати свою країну, коли б щось вмів. Також актор заявив, що упевнено сприйняв би цю звістку, коли був впевнений, що спочатку він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять на лінію вогню. Але відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої підготовки, як він стверджує — треш. Важливо, що Тарас Цимбалюк — 33-річний вітчизняний актор, що став відомим, знявшись в ролях у відомих серіалах "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша".