Головна Новини Зірки персона Відомому акторові прийшла повістка: як він відреагував
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомому акторові прийшла повістка: як він відреагував

Цимбалюк каже, що у нього є страх, що його відразу відправлять на передову

22 січня 2023, 22:55 comments7793
Поділіться публікацією:

Актор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така  звістка його не  радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати  свою країну, коли б щось вмів.

Відомому акторові прийшла повістка: як він відреагував

Тарас Цимбалюк (фото з відкритих джерел)

"Мені прийшла повістка. Я пройшов медогляд. Весь. Я, на жаль, не мав жодної військової кафедри, в армії я теж не служив. Я пішов би туди, де я б впевнено почувався. Якби мене чогось навчили, я б пішов туди", – сказав митець, беручи участь в  програмі "Слава+".

Також актор заявив, що упевнено  сприйняв би цю  звістку, коли був впевнений,  що спочатку  він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять  на лінію вогню. Але  відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої  підготовки, як він стверджує — треш. 

"Я, мабуть, спокійніше б це сприйняв, якщо розкласти на якісь етапи. Мене там призвали, тоді мене повезли десь там на місяць вчитися чомусь, а вже тоді я десь кудись поїхав. Тоді мій мозок плавно це все б сприйняв. А зараз це, звичайно, як відро холодної води на голову", — висловив свою думку  український митець.

Важливо, що Тарас Цимбалюк — 33-річний  вітчизняний актор, що став відомим, знявшись в ролях  у відомих  серіалах  "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша".

У 2020 році  актор брав участь в зйомках   кліпу  групи "Ленінград" з РФ, але  опісля початку війни повідомив, що жалкує про цей вчинок.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало. Відомий продюсер Потап розповів в подробицях про смерть молодого режисера Олега Бобало. З'ясувалось, що  цей український кіномитець   поліг геройською смертю, обороняючи з іншими військовими  Бахмут. 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини