Відомий телеведучий поскаржився на проблеми в родині через війну

Сім'я Григорія Решетніка є прикладом для багатьох

Зірковий ведучий ТБ Григорій Решетнік, родину якого чимало українців вважають ідеальною, разом з власною дружиною Христиною відповіли на запитання журналістів і назвали це перебільшенням.За словами ведучого "Холостяка", в їх родині не все ідеально, буває як і в інших сімейних пар, трапляються якісь суперечки чи конфлікти. Григорій з дружиною дуже болісно реагують на новини, що розлучаються зіркові пари, з цієї причини докладають чимало зусиль, аби зберегти власну родину.

"Війна - це божевільне випробування. У нас іноді теж бувають моменти, коли емоційно складно, накипаємо, ми переходимо на підвищені тони, можемо з'ясовувати стосунки. Але потім заспокоюємося, всім зараз складно", - сказав Решетнік, який був гостем програми "Неймовірна правда про зірок".

Дружина Христина додає, що в соцмережах у них таки ідеальний шлюб, адже вона тримається думки, що недоречно оприлюднювати тимчасові моменти родинного негативу в блозі.

"Instagram - це якісь уривки, робочі моменти. У момент, коли ми сваримося, я ж не буду знімати і розповідати", - коментує своє правильне рішення дружина зіркового телеведучого.

Під час гостювання в зірковій програмі Решетники розповіли, що частина їх родини не виїхала за кордон, щоб всім не доводилось так надовго розлучатись.

"Після року війни в Україні під ракетами, сиренами, без світла, на високому поверсі, з трьома дітьми, нам вже нічого не страшно", - підсумувала свою розповідь Христина Решетнік.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Григорій Решетник про життя в реаліях війни. Минулої весни на екранах телевізорів мав з'явитися черговий сезон популярного реаліті-шоу "Холостяк". Через напад Росії, каже Григорій, звісно ж, прем’єру довелося відкласти. За словами телеведучого, він був приємно здивований рішенням керівництва "СТБ", яке таки включило романтичний проект в ефір восени.