Відомого голлівудського актора звинуватили у згвалтуванні

Дівчина звинуватила актора в насильстві та побоях

34-річний голлівудський актор, зірка фільму "Агенти А.Н.К.Л." Армі Хаммер знову в центрі секс-скандалу, на цей раз чоловіка звинувачують в зґвалтуванні та побоях.

Днями екс-подружка знаменитості публічно заявила, що актор жорстоко з нею поводився, бив її та ґвалтував. За словами Еффі, вони познайомилися в одній із соціальних мереж, коли дівчині було 20 років і у них закрутився роман. Але стосунки з актором вона назвала жорстокими, тому що він нею маніпулював і постійно контролював, поки вона "не стала втрачати себе".

А у квітні 2017, за словами Еффі, вона піддалася жорстокому насильству з його боку. Дівчина розповіла, що Армі Хаммер ґвалтував її понад чотири години, а також бив її головою об стіну, батогом по ступнях і застосовував інші акти насильства проти її волі. Дівчина зізналася, що намагалася втекти, але він її не відпускав. Еффі боялася, що Армі вб'є її. Потім він пішов, навіть не поцікавившись тим, в якому стані вона залишилася.

Адвокати знаменитості відреагували на скандал і заявили, що Еффа Ангелова особисто відправляла акторові листи інтимного характеру, в яких розповідала про свої сексуальні фантазії. Адвокати заперечують звинувачення на адресу Армі Хаммера і стверджують, що будь-які взаємодії з екс-подружками у нього проходили за обопільною згодою.

Нагадаємо, що недавно 28-річна американська зірка Демі Ловато зізналася, що була двічі зґвалтована.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 72-річний актор Жерар Депардьє офіційно отримав звинувачення в сексуальному насильстві, однак справа вдалося якийсь час тримати в таємниці.