Головна Новини Зірки персона Американська співачка шокувала визнанням про зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська співачка шокувала визнанням про зґвалтування

Співачка розповіла про пережиті травми

17 березня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

28-річна американська зірка Демі Ловато недавно випустила документальний фільм про своє життя, де розповіла про труднощі та травми, з якими їй довелося зіткнутися. Зокрема, артистка зізналася, що в підлітковому віці була зґвалтована.

Американська співачка шокувала визнанням про зґвалтування

Співачка Демі Ловато / Instagram / @ddlovato

У фільмі під назвою "Демі Ловато: Танці з дияволом" співачка розповіла, що стала жертвою насильства в 15 років. Це зробив хлопець, з яким вона зустрічалася, але все сталося без її згоди, оскільки тоді співачка ще не була готова вступати в сексуальні стосунки.

"Я втратила цноту через зґвалтування. Вперше у мене не було романтики", - розповіла знаменитість.

Після того, що сталося, Демі зізналася у всьому дорослим, але хлопець не поніс ніякого покарання, і тоді майбутня зірка спробувала самостійно впоратися з травмою. Демі користувалася порадами з книг, але ставало тільки гірше. Дівчині доводилося постійно бачитися з цим хлопцем і для неї морально це було дуже важко.

Але три роки тому співачці знову довелося пережити цю травму. Демі зізналася, що захоплювалася наркотиками й одного разу у неї трапилося передозування. А чоловік, який продавав їй заборонені речовини, скористався ситуацією і зґвалтував її, а потім кинув помирати. Коли дівчину знайшли, вона сказала, що секс був за взаємною згодою і лише через місяць після передозування зрозуміла, що була не в змозі приймати добровільні рішення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська співачка та актриса Леді Гага розповіла, що в 19 років була зґвалтована музичним продюсером, який був значно старший за неї. Після того, що сталося, співачка страждала посттравматичним стресовим розладом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини