Відомому акторові прийшла повістка: як він відреагував

Цимбалюк каже, що у нього є страх, що його відразу відправлять на передову

Актор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така звістка його не радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати свою країну, коли б щось вмів.

"Мені прийшла повістка. Я пройшов медогляд. Весь. Я, на жаль, не мав жодної військової кафедри, в армії я теж не служив. Я пішов би туди, де я б впевнено почувався. Якби мене чогось навчили, я б пішов туди", – сказав митець, беручи участь в програмі "Слава+".

Також актор заявив, що упевнено сприйняв би цю звістку, коли був впевнений, що спочатку він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять на лінію вогню. Але відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої підготовки, як він стверджує - треш.

"Я, мабуть, спокійніше б це сприйняв, якщо розкласти на якісь етапи. Мене там призвали, тоді мене повезли десь там на місяць вчитися чомусь, а вже тоді я десь кудись поїхав. Тоді мій мозок плавно це все б сприйняв. А зараз це, звичайно, як відро холодної води на голову", - висловив свою думку український митець.

Важливо, що Тарас Цимбалюк - 33-річний вітчизняний актор, що став відомим, знявшись в ролях у відомих серіалах "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша".

У 2020 році актор брав участь в зйомках кліпу групи "Ленінград" з РФ, але опісля початку війни повідомив, що жалкує про цей вчинок.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало. Відомий продюсер Потап розповів в подробицях про смерть молодого режисера Олега Бобало. З'ясувалось, що цей український кіномитець поліг геройською смертю, обороняючи з іншими військовими Бахмут.