Головна Новини Зірки персона Під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало: з'явилися подробиці його смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало: з'явилися подробиці його смерті

Про смерть Бобало стало відомо 21 грудня 2022 року.

18 січня 2023, 20:50
Поділіться публікацією:

Відомий продюсер Потап розповів в подробицях про смерть молодого режисера Олега Бобало. З'ясувалось, що  цей український кіномитець   поліг геройською смертю, обороняючи з іншими військовими  Бахмут. 

Під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало: з'явилися подробиці його смерті

Режисер Олег Бобало загинув під Бахмутом (фото з відкритих джерел)

Ось що  український продюсер повідав про свого товариша та відважного захисника.

"Кліщіївка. 9 км від Бахмута. Він міг не йти, а залишитися на базі. Він був артилеристом, але добровільно пішов піхотинцем, бо не вистачало людей, а треба було рятувати хлопців. Він відбив три страшні атаки не чмобиків і зеків, а професійних вбивць — вагнерівців",- розповів Потап.

При  цьому Потап  сказав,  що  полеглий герой декілька разів приходив на виручку  своїм товаришам, з якими воював, на полі бою. Сам він загинув від   важкого осколкового  поранення

До слова,  цей кіномитець у 2012 році  отримав грант від українського президента  як молодий діяч-кінематографіст.  Сам грант, який становив 400 тисяч гривень  був використаний  режисером  для того, щоб відзняти  короткометражний фільм "Структура кави або "Абзац..!" 

В  2021 році  Олег Бобало представив свою вагому режисерську роботу — кінострічку "Українське кіно: становлення". Коли розпочалась війна, молодий митець  поповнив лави ЗСУ, щоб  боронити свою країну від загарбників. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що раптово помер відомий український режисер8 січня цього року пішов з життя  відомий  в нашій країні режисер Максим Арделян. Стало відомо, що митцеві виповнилось лише 42 роки. Трагічну звістку повідомила дружина покійного Наталія Богданова  в соціальних  мережах.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини