Відому акторку обурила майстриня манікюру, яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів

Ксенія Мішина підняла мовне питання у своєму фотоблозі

Відому українську акторку Ксенію Мішину обурила позиція майстрині манікюру зі Львова, яка вирішила не обслуговувати клієнтів, які розмовляють російською мовою. Акторка назвала це тупістю, адже якщо людина розмовляє російською, то це не означає, що вона не патріот. Про це вона написала у своєму мікроблозі.

"Абсолютна тупість і неповага до людей, зокрема, які захищають, люблять і воюють за Україну, маючи російськомовне минуле. Я відчуваю злість і обурення до людей, які розділяють нас у такий час",- написала Мішина.

Ксенія Мішина написала, що мова справді важлива, бо це національна ідентичність. Але, на її думку, любов до країни вимірюється "відданістю у серці та ставленням до своїх співгромадян".

Акторка зазначила, що мова дійсно важлива, оскільки це наша ідентичність, але, каже Ксенія, важливіше за інше свобода та повага. Мішина додала, що любов до країни вимірюється не мовою і навіть не паспортом, а "відданістю у серці та ставленням до своїх співгромадян".


Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Лобода відкрила центр допомоги постраждалим. Співачка розповіла, що їй щодня пишуть люди, які пережили справжній жах. Вона зізналася, що плаче, читаючи ці листи. Тому вона вирішила, що не може стояти осторонь та хоче допомогти. Про це Лобода написала в соціальній мережі. Для того, щоб допомогти українцям, які постраждали від агресії рф Лобода вирішила відкрити психологічний центр допомоги для всіх, кому вона потрібна. В закладі будуть відбуватися зустрічі з психологами. Установа також буде надавати матеріальну допомогу українцям, які постраждали від збройної агресії Кремля.