Головна Новини Зірки персона Лобода відкрила центр допомоги постраждалим: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Лобода відкрила центр допомоги постраждалим: подробиці

Лобода знайшла новий спосіб, як допомогти українцям, які постраждали від війни

25 травня 2022, 18:48
Поділіться публікацією:

Співачка розповіла, що їй щодня пишуть люди, які пережили справжній жах. Вона зізналася, що плаче, читаючи ці листи. Тому вона вирішила, що не може стояти осторонь та хоче допомогти. Про це Лобода написала в соціальній мережі.

Лобода відкрила центр допомоги  постраждалим: подробиці

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

 Для того, щоб допомогти українцям, які постраждали від агресії рф Лобода вирішила відкрити психологічний центр допомоги для всіх, кому вона потрібна.

"За останні три місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну життя кожного змінилося до невпізнанності. Коли я отримую ваші листи, я читаю їх завжди зі сльозами на очах. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному, допомогти не просто відповіддю на листи, не просто підтримати словом, а допомогти максимально більшій кількості людей. Спілкуватися та допомагати на широкому рівні, залучити професіоналів, з якими працюю сама", — написала Лобода в Instagram.

Окрім цього, артистка повідомила, що разом зі своєю командою відкрила чат-бот в Telegram. Саме туди можуть написати усі люди, які хочуть отримати психологічну допомогу. А ще — Лобода створила LOBODA Help Center. В закладі будуть відбуватися зустрічі з психологами. Установа також буде надавати матеріальну допомогу українцям, які постраждали від збройної агресії Кремля.

"Тільки разом ми зможемо пройти цей складний шлях у нашій спільній новій реальності. Ми разом обов'язково впораємося", — каже Лобода.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, яким українським зіркам заборонили на 50 років в'їзд до Росії. Війна, яку розв'язала на нашій території Російська Федерація, позначилася на житті кожного українця, у тому числі й знаменитостях. Деякі зірки не стали мовчати й почали привертати увагу всього світу до злочинів, які вчиняє російська армія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/lobodaofficial
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини