Головна Новини Зірки персона Вікторія Бекхем показала варіант стильного образу на осінь
commentss НОВИНИ Всі новини

Вікторія Бекхем показала варіант стильного образу на осінь

Вікторія Бекхем відрізняється бездоганним смаком

10 вересня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Вікторія Бекхем показала варіант стильного образу на осінь

Вікторія Бекхем

Відома модельєрка і співачка Вікторія Бекхем, яка разом з чоловіком таємно перехворіла на коронавірус, не перестає дивувати своїм чудовим стилем. На своїй сторінці в Instagram знаменитість продемонструвала модний образ, який підійде для осінньої погоди.

Вікторія опублікувала в соціальній мережі відеоролик, в якому показала подовжений трендовий піджак в клітинку. Цей принт не здає своїх передових позицій, тому може бути актуальним ще не один сезон. Свій образ вона доповнила білою класичною сорочкою і спідницею довжини міді яскраво-фіолетового відтінку. Струнку талію знаменитість підкреслила за допомогою ременя-ланцюжка.

"Родзинкою" образу стали високі чоботи зеленого кольору, які надали її образу більше яскравості та оригінальності. Вікторія продемонструвала, як можна комбінувати речі її бренду, щоб look вийшов модним і сучасним.

Вікторія Бекхем показала варіант стильного образу на осінь - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 46-річна модельєрка Вікторія Бекхем розповіла, які поради допомагають їй підтримувати красу і здоров'я в хорошому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини