Головна Новини Зірки персона Він згнив, лежачи в ліжку: Петросян заявив, що Джигарханян помер в муках
commentss НОВИНИ Всі новини

Він згнив, лежачи в ліжку: Петросян заявив, що Джигарханян помер в муках

Приклад Джигарханяна гуморист привів розповідаючи про причини розлучення з Оленою Степаненко

9 грудня 2020, 13:26
Поділіться публікацією:

Відомий російський гуморист Євген Петросян розповів деякі подробиці смерті актора Армена Джигарханяна. Він запевнив, що 85-річний актор помер в жахливих стражданнях, буквально зогниваючи від пролежнів.

Він згнив, лежачи в ліжку: Петросян заявив, що Джигарханян помер в муках

ФОТО: З відкритих джерел

"Ось Джигарханян помер. А ви знаєте, як і в якому стані ?! Ні, ви не знаєте! Він згнив, лежачи в ліжку! Згнив, тому що ніхто до нього не підходив. У муках, в болях! Ви знаєте про це? Ось про це ви не скажете. Вам треба рахувати чужі гроші, яких не існує. у пекельних болях людина помирала, тому що пролежні почали гнити. У нього був діабет, він потребував точних уколів, яких ніхто не робив", — заявив гуморист, розповідаючи про причини розлучення з дружиною Оленою Степаненко.

Народний артист СРСР, актор Армен Джигарханян пішов з життя 14 листопада на 86-му році життя. Причинами, за якими його серце зупинилося, стали вікові хвороби.

Навколо новини про смерть відомого актора розвелося багато розмов і чуток, зокрема про заповіт померлої знаменитості. Після смерті Джигарханяна було розкрито зміст його заповіту — єдиним спадкоємцем народного артиста СРСР Армена Джигарханяна є його прийомний син Степан. Раніше артист складав заповіт, в якому згадував свою нині колишню дружину Віталіну Цимбалюк-Романовську, однак пізніше його скасував.

Нещодавно "Коментарі" повідомляли про те, що 35-річна російська актриса, модель і співачка Альона Кравець заявила, що готова народити від померлого народного артиста СРСР Армена Джигарханяна. За словами знаменитості, Армен Джигарханян свого часу приїжджав в елітний центр планування сім'ї, розташований на Рубльовці, щоб заморозити свої сперматозоїди. Тому актриса хотіла б скористатися цією можливістю, щоб народити дитину від геніальної особистості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини