Головна Новини Зірки персона Віра Вонг розкрила секрет своєї "вічної" молодості
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Вонг розкрила секрет своєї "вічної" молодості

Віра Вонг радить якісний сон і мінімум сонця

15 червня 2020, 12:20 comments1204
Поділіться публікацією:

Відомий модельєр весільних суконь Віра Вонг не перестає дивувати своєю зовнішністю. У свої 70 років знаменитість виглядає чудово. Вона часто позує в гарних сукнях, демонструючи свої стрункі ноги і підтягнутий живіт. Як їй вдається залишатися у такій формі?

Віра Вонг розкрила секрет своєї "вічної" молодості

Під час карантину Віра Вонг публікувала в соціальних мережах Instagram і Twitter свої фотографії в дизайнерському вбранні, але підписників не так приваблював одяг, як зовнішність знаменитого модельєра. Один з фоловерів не повірив тому, що Вірі Вонг скоро "стукне" 71 рік, тому що вона виглядає на кілька десятиліть молодшою. Прихильники почали ставити знаменитості питання щодо того, як їй вдається підтримувати себе у формі.

Віра Вонг вирішила відповісти всім невіруючим і розкрила секрет своєї "вічної" молодості. За її словами, він полягає у "роботі, сні, коктейлі із горілкою і мінімумі сонячного світла".

А кілька років тому в інтерв'ю виданню InStyle модельєр розповіла про свій раціон харчування. На сніданок вона любить омлет з беконом і тостами, а також ванільний пудинг. Обідає знаменитість овочами і курячим супом, а вечеряє — домашньою китайською їжею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шеф-кухар Дженніфер Лопес розсекретив її раціон харчування. Що знаходиться у холодильнику зірки?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини