Війна подарувала кохання: що розсекретила Могилевська

Саме під час війни Могилевська отримала неочікуваний подарунок - коханого

Вчора, на День святого Валентина, українська зірка Наталка Могилевська гостювала на телемарафоні "Єдині Новини". Відповідаючи на питання ведучих, виконавиця перший раз зізналась, як звати її обранця.

"Я буду відзначати День Валентина. Свою нову пісню "Любила" я присвятила усім закоханим під час війни, і я одна з них. Моє серце відкрилося неймовірній любові, дуже красивій, і його звуть Валентин! Тому у нас подвійне свято!" - усміхаючись, розповідала зірка.

При цьому, Могилевська, відповідаючи на питання, казала, що довго була одинокою. І під час війни вона отримала неочікуваний подарунок - коханого. Також до свята закоханих співачка зробила гарний подарунок всім своїм шанувальникам прем'єру - хіта 2000-х "Любила", який зірка переклала на українську.

"Ця пісня була презентована слухачам ще у 2008 році. Сьогодні я вирішила, що хочу дати їй продовження. Для когось це зовсім нова пісня. Я її переклала для вистави "Доньки". Тому що цей спектакль переповнений любов'ю, бажанням стати мамою. Мені хотілося, щоб ця пісня співалася у фіналі вистави. Там дуже красиві слова…Той переклад я зробила за 15 хвилин самостійно", - резюмувала Наталка Могилевська.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Наталя Могилевська розповіла, чим займається на карантині.Співачка поділилася з шанувальниками подробицями розпорядку дня і особистому житті."У мене під час локдауна все так же мало часу, але при цьому я рада, що немає тієї звичайної суєти, через яку присутній щоденний стрес, тому вирішила написати і поділитися своїм розкладом. Ви можете зробити свій день дуже позитивним, цікавим і все буде добре! ", — написала Наталя Могилевська.