Головна Новини Зірки шоу бізнес Наталя Могилевська розповіла, чим займається на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталя Могилевська розповіла, чим займається на карантині

Як зізналася співачка Наталія Могилевська, у неї справ вистачає, але при цьому стало менше суєти і стресу

11 квітня 2021, 23:17
Поділіться публікацією:

Співачка поділилася з шанувальниками подробицями розпорядку дня і особистому житті.

Наталя Могилевська розповіла, чим займається на карантині

Наталя Могилевська (фото з відкритих джерел)

"У мене під час локдауна все так же мало часу, але при цьому я рада, що немає тієї звичайної суєти, через яку присутній щоденний стрес, тому вирішила написати і поділитися своїм розкладом. Ви можете зробити свій день дуже позитивним, цікавим і все буде добре! ", — написала Наталя Могилевська у відповідь на питання про те, чим себе зайняти під час локдауна.

"Вдень — це час для роботи, у кожного вона своя. У моєму випадку це zoom-наради з управління школи @talantschool або поїздка на студію для запису пісень. Мені давним-давно не цікаві чужі думки, чужі книги і навіть фільми. Мені найцікавіше моє власне життя і доля ", — додала артистка.

Нагадаємо, Наталя Могилевська з'явилася на світському заході в Києві під руку з бізнесменом Олегом Рижовим. Могилевська відкрито фліртувала з Рижовим і навіть поцілувалася на виході з будівлі. Також на особистій сторінці в соціальній мережі співачка розмістила кілька Сторіс, в яких показала, як щаслива в компанії Рижова. Парочка разом позувала фотографам і навіть гаряче поцілувалася перед камерами. Інтернет-спільнота тут же заговорило про майбутнє весілля і офіційне підтвердження роману, який пара довгий час приховувала.

Як повідомляли раніше,   зірка порно індустрії Стефані Кліффорд , більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, розповіла всьому світу про подробиці свого інтимного зв'язку з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини