Втратила свідомість під час корпоративу: російська співачка бореться за життя в реанімації

Співачка Наталія Власова знаходиться в медикаментозній комі

44-річна російська виконавиця Наталія Власова, яка відома через свій популярний хіт "Я у твоих ног", втратила свідомість, виступаючи на одному з московських корпоративів. Медики, яких викликали до співачки, поставили їй діагноз - гостра серцева недостатність.

Як інформує пропагандистського медіа "Стархіт" зірку ввели в стан штучної коми.

"Ввели в медикаментозну кому о 18:30. До тями вона так і не приходила", — розповів інсайдер журналістам. Напередодні ще була інформація, що виконавицю прооперували.

Як розповіла людина з близького оточення зірки, у Власової давні проблеми з хворобою серця, їй встановили діагноз "ішемія".

Рідних до Наталі Власової поки не допускають.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені. Популярний кіноактор Олександр Олешко мав неприємність – він збирався виходити на сцену, стояв за лаштунками, і в цей момент актора "паралізувало". Як пишуть російські медіа, Олешко не міг рухатись і його колеги з театру Вахтангова терміново викликали карету "швидкої допомоги". Лікарі повідомили, що, артист має травму ноги. Він необережно оступивсь і розтягнув зв'язки. Медики рекомендували Олешку їхати на авто до травмпункту, але митець не захотів. Актор відпрацював виставу з перебинтованою ногою. Минулого року артист був дуже активним, підтримуючи у виступах військове вторгнення в Україну. Він висловлювався, використовуючи пропагандистські наративи про те, що це ніби Україна напала на РФ.