Головна Новини Зірки персона Відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені

Олешко пошкодив ногу перед виступом

4 квітня 2023, 22:55 comments2822
Поділіться публікацією:

Популярний  кіноактор Олександр Олешко  мав неприємність – він збирався виходити на сцену, стояв за лаштунками,  і в  цей момент  актора  "паралізувало". Як пишуть російські  медіа, Олешко не міг рухатись  і його колеги  з театру Вахтангова  терміново викликали карету  "швидкої  допомоги". Лікарі повідомили, що, артист має  травму ноги. Він необережно оступивсь і розтягнув зв'язки. 

Відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені

Олександр Олешко (фото із відкритих джерел)

Медики рекомендували Олешку їхати на авто до травмпункту, але митець не захотів. Актор відпрацював виставу з перебинтованою ногою.

"У перерві йому зробили знеболюючий укол", — уточнюють  журналісти.

До слова, Олександр Олешко -  актор театру і кіно з РФ. Він запам’ятався глядачам за зіграними ролями в  таких відомих  серіалах як "Гардемарини", "Вороніни", "Татусеві дочки", "Оплачено смертю", "Садиба", "Зупинка на вимогу".

Минулого року артист був дуже  активним, підтримуючи у виступах   військове вторгнення  в Україну. Він  висловлювався, використовуючи  пропагандистські наративи про те, що це ніби  Україна напала на РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачівВідомий актор з РФ  Артур Шувалов після вистави "Театр Виворіт" за постановкою  театру  імені М.А. Бестужева в Улан-Уде,  організував маніфест. Стоячи просто на  сцені,  він  повідомив, що в театральній установі  його  без будь-якої  причини принижують, не дають ролей, зменшують платню. При цьому, останнім  випробуванням  для артиста було звільнення з театрального колективу його дружини. "Конфлікти з начальством почалися після того, як в театрі змінився художній керівник — В'ячеслав Дяченко прийшов замість Сергія Левицького. За словами Шувалова, у нього не залишилося сил боротися




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини