Вже на фронті: відомий співак показав себе зі зброєю в руках (ФОТО)

Козловський вступив до лав ЗСУ

Відомий виконавець Віталій Козловський сім днів тому отримав повістку, потім він пішов до працівників військкомату та проходив військово-лікарську комісію. Далі Козловський пропав зі зв’язку та подальших контактів, очікуючи відправлення до військової частини.

Зараз Віталій появився одягнений у військову екіпіровку, зі зброєю в руках. На власній сторінці в соціальних мережах знаменитість опублікувала невеликий відеоролик, де натякає, що вже в лавах ЗСУ, та відправляється захищати свою країну від окупантів.

"Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя ось - справжня зброя, якою можна утилізувати ворога", - повідомляє з посмішкою співак.

Теперішнє місце знаходження, зрозуміло, співак не розкриває. На відео за постаттю Козловського можна побачити дерева і постаті військових, які щось обговорюють між собою.

Чимало хто з його шанувальників не дуже повірив, що Віталій йде воювати на лінію фронту, але співак вже налаштувався не змінювати своє рішення.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомому акторові прийшла повістка. Актор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така звістка його не радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати свою країну, коли б щось вмів. Також актор заявив, що упевнено сприйняв би цю звістку, коли був впевнений, що спочатку він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять на лінію вогню. Але відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої підготовки, як він стверджує — треш. Важливо, що Тарас Цимбалюк — 33-річний вітчизняний актор, що став відомим, знявшись в ролях у відомих серіалах "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша".