"Я слухаю російські пісні кожен день": блогерка не бачить у цьому проблеми

Алхім заявила Ганні Трінчер, що і далі буде слухати російських виконавців

За словами української блогерки з міста Дніпро Анни Алхім, що раніше звинуватили в наведенні ракет РФ на медичний заклад, вона не визнає проблемою російських виконавців і пісні, що вони виконують.

На YouTube-каналі, який веде блогер Волошин, з’явився відеоролик з його дружиною- співачкою Ганною Трінчер, ще там є телеведучий Євтушенко і блогерка Алхім.

Під час розмови між ними виникла дискусія з приводу того, чи потрібно слухати російських виконавців і говорити російською. Чи варто це робити зараз, коли РФ почала війну на території України.

Алхім сказала Ганні Трінчер, що і надалі буде слухати співаків з РФ, для прикладу: Анну Асті (українська виконавиця, яка родом з Черкас, проте кілька років тому переїхала в російську столицю і співає для росіян).

Трінчер пригадала Алхім, що Анна Асті не осудила війну і тим самим одобрює дії путінського режиму. При цьому, для блогерки Алхім це не є проблемою, вона з якоїсь причини пов'язує питання із закінченням військового вторгнення.

"Чомусь думають, що, якщо всі перестануть слухати російські пісні і говорити російською мовою, то війна закінчиться - ні, не закінчиться", - сказала на це Алхім.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська блогерка зганьбилася новою заявою з приводу окупантів та війни в Україні. Блогерка, яка колись мешкала в Україні Софія Стужук, що категорично не осуджує злочинну війну, яку РФ почала проти її батьківщини, попала в неприємну ситуацію через свої висловлювання про військове вторгнення. Стужук, яка з дітьми тепер живе в Ризі і продовжує мовчання про військове вторгнення, згадала в своєму телеграм-каналі про те, що вона не може знати, що таке "р**ня", бо новини не переглядає взагалі.