Головна Новини Зірки персона Українська блогерка зганьбилася новою заявою з приводу окупантів та війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська блогерка зганьбилася новою заявою з приводу окупантів та війни в Україні

Скандальна зрадниця Стужук вже навіть дно не пробиває

11 травня 2023, 22:50 comments1470
Поділіться публікацією:

Блогерка, яка колись мешкала в Україні  Софія Стужук,  що категорично не осуджує  злочинну війну, яку РФ почала   проти її батьківщини,  попала в неприємну ситуацію через свої висловлювання про військове вторгнення.

Українська блогерка зганьбилася новою заявою з приводу окупантів та війни в Україні

Софія Стужук (фото з відкритих джерел)

Стужук, яка з дітьми тепер живе в Ризі  і продовжує мовчання  про військове вторгнення,   згадала в своєму телеграм-каналі про те, що вона не може знати, що таке "р**ня", бо новини не переглядає взагалі.

В  соціальних  мережах зрадниця  запитує "у дівчат", як пройшли їх вихідні. На що одна з підписниць  відповіла: "Та нічого. Пару ракет р**ня накидала на Київ, а так все нормально".

На це блогерка, яка  заробляє на  підписниках російськомовної аудиторії, відповіла: "Я не дивлюся новини давно. Це мій вибір. Тому адресувала питання просто фоловерам. Що таке р**ня, Я не знаю".

При цьому, Стужук з початку війни РФ  в Україну перебралась до свого місцевого бойфренда і мешкає спокійно  в Ризі, разом зі своїми чотирма дітьми. Ще ексукраїнка   транслює особисті драми,  час від часу зрошуючи сльозами свій телефон. Це не про війну, а про  власні стосунки зі своїм  обранцем, який то залишав її, то  після цього пропонував  подальше спільне життя.

Українська блогерка зганьбилася новою заявою з приводу окупантів та війни в Україні - фото 2


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що блогерка з України, яка перейшла на бік окупантів, привітала Росію. Українська  інста-відьма, відома прізвиськом  "спасибушечка" Олена Лоран, яка з початку війни перейшла на сторону загарбників, мешкає в Криму і лякається того, що ЗСУ туди прийдуть, вітала покійних  ветеранів з днем Перемоги, та мала на меті їм щось побажати. Телеграм-канал "Боже, яке кончене", оприлюднив  відеоролик, де  пропагандистка, виставляючи нафарбований  червоний рот, хоче якось  сформувати  власні недалекоглядні  слова в привітання.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини